Popis
MACA je hlíza z vysokých plání Andes. Pro Maca je používána pouze žlutá, vysoce kvalitní Maca z vysočiny peruánských Andes v poměru 4: 1, která je sklizena asi v 4000 metrech. Zpracovávání je pouze z ekologického zemědělství s kontrolovaným hnojivem, herbicidů, pesticidů nebo fungicidů.
Kořen z Macy, ze kterého se dělá prášek, obsahuje 31 různých minerálů, 60 fytonutrientů, mezi nimi 19 aminokyselin, 4 alkaloidy a 20 mastných kyselin. Kromě toho je tato rostlinka bohatá i na vitamíny A, B1, B2, C, E.
Složení:
– Maca kořen (Lepidium peruvianum) – extrakt: přispívá ke zlepšení fyzické a psychické výkonnosti, podporuje imunitní systém
Doporučené dávkování:
3-5 g denně, nejlépe půl hodiny před jídlem
Obsah:
250 g